nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search
nilpeter-logo-2013.png
Nilpeter_Nye_Top_150dpi_Web-Bannere5.jpg
Cuttopipe GR-160
Matho Slijpservice
Om uw Matho systeem goed te laten blijven werken is het belangrijk om de cutters op tijd te laten slijpen. Matho heeft hier een speciale service voor, zodat u niet stil hoeft te staan.
nilpeter-expand
Image collection:

Het is niet alleen belangrijk om uw cutters op tijd te laten slijpen, maar ook de manier waarop deze worden geslepen is van belang. Vaak gaat het om zelfklevend of andersoortig speciaal materiaal; de cutters van Matho zijn hier speciaal voor ontworpen. Bij Matho hebben ze de kennis en ervaring in huis om uw cutters op de juiste manier te slijpen en zo uw systeem in optimale conditie te houden. Maar ook voor garantie is het belangrijk om dit op een juiste manier uit te laten voeren. 

Omdat wij begrijpen dat u niet zomaar zonder uw afzuig- en versnipperinstallatie kunt, biedt Matho een speciale service. Hierbij krijgt u een "leen-" cutter voor de tijd dat uw eigen cutter wordt geslepen. Zo hoeft u deze alleen om te wisselen en kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw systeem. En niet alleen wordt u cutter geslepen, maar worden ook de lagers vernieuwd, de messen juist afgesteld en wordt alles getest met verschillende materialen voordat de cutter retour wordt gestuurd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw systeem probleemloos verder zal draaien.  

Wilt u gebruik maken van deze service of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved