nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
NL_Become-sustainable.gif

Word Duurzaam

Aandacht voor uw ”Carbon Footprint” wordt onvermijdelijk en in de etikettenmarkt wordt de focus op duurzaamheid steeds groter.

Welke situaties moet u overdenken? Hoe verlaagt u uw CO2 uitstoot – zonder in te leveren op uw concurrentie positie? Afval, recycling, vervuilings preventie en energie verbruik komen allemaal in beeld wanneer u een duurzame organisatie wilt runnen. En wanneer u kiest voor de juiste oplossingen bespaart u werkelijk op uw kosten en verminderd u uw sporen voor het milieu.

Onze afdeling voor Strategische ontwikkeling & Innovatie is zich zeer bewust van deze zorgen. Om de hoeveelheid afval naar beneden te brengen, uw energie vebruik te verminderen en op deze manier uw CO2 uitstoot te verlagen, reduceren Nilpeter drukmachines het benodigde opstartmateriaal, vragen zij minder energie en zijn zij voorbereid op zeer dunne materialen. Daarbij installeren wij de laatste UV-lampen met state-of-the-art efficientie voor het verminderen van energie verbruik. Ook hebben wij een milieu vriendelijke gravure geintegreerd door én superieur water-beschermd ventilatie systeem te ontwikkelen en in het kader van de verhoogde interesse in UW-inkten in verpakkingen voor voedingsmiddelen, werken wij nauw samen met leveranciers van Low-Migration inkten.

De gezondheid van uw drukker is cruciaal wanneer u een duurzame organisatie leidt, daarom ligt onze focus op ergonomische designs. 

Groen denken

Duurzaam worden is én continue proces. Wij houden de laatste ontwikkelingen op dit gebied scherp in de gaten. Op deze manier zij wij er zeker van dat wij u voorzien van innovatieve, duurzame machines.

We werken nauw samen met de FINAT om de duurzaamheids trend te ondersteunen. De FINATs Duurzaamheids, Recycling en Wettelijke Zaken commite is actief bezig om leden te informeren, nieuwe projecten te initieren en gezamelijke belangen van de leden op Europees niveau kenbaar te maken. 

Lees meer: http://www.finat.com/sustainability 

NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved