nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Images:
Name:

Sleeve Labels

Description:

De sleeve label markt biedt een uitgebreid programma aan geavanceerde branding en verpakking. Sinds de vroege jaren '80, zijn rotatieve etiketten drukmachines ontwikkeld, aangepast en bewerkt voor het verwerken van diverse types van mono baan sleeve materialen. 

Sleeves kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdgroepen: Shrink-sleevs, Wrap-around sleeves en Stretch sleeves. Elk individueel sleeve type biedt zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
 
Met een compleet pakket met decoratie van volledige flessen, emmers, bakjes, blikken en meer, heeft de sleeve succesvol een grondslag gelegd in de afgelopen 30 jaar. Met de sleeve kunt u producten decoreren met 360° graphics, de sleeve kan zo worden gevormd dat deze zeer diverse en zelf zeer uitdagende vormen kan aannemen, en kunt u zelfs een verzegelde oplossing bieden van de gehele verpakking.

Wrap-around sleeves bieden toepassingen voor zeer grote product series. Over het algemeen is het veilig om te zeggen dat sleeve toepassing een gevalideerd alternatief is voor wet-glue of zelfklevende etiketten. Vandaag de dag beslaat de sleeve markt ongeveer 15% van de totale label markt.

De voornaamste sleeve materialen zijn PVC, PET-G, PP, PLA, OPS en PE voor shrink, wrap-around en stretch sleeves. Prestaties en prijs zijn de voornaamste noemers voor deze materialen. De stijgende olie prijzen drijft de prijzen van polymeren sterk omhoog. Daardoor is de druk op het ontwikkelen van dunne folies, co-extruded folie en andere folies met innovatieve functies.

De Nilpeter drukpersen zijn ontworpen voor meervoudige substraten. Onze persen zijn voorzien van geavanceerde spanning controle, zowel als baan temperatuur controle. Deze twee uitdagingen zijn de voornaamste factoren om te beheersen in het succesvol drukken op hoge snelheid van sleeves. Nilpeter levert machines voor het bedrukken van sleeves gebaseerd op offset technologie, UV-flexo technologie, water-gebaseerd flexo technologie, diepdruk technologie en digitale Inkjet technologie. Gecombineerd met diverse waarde-toevoegende uitbreidingen, zijn onze sleeve oplossingen de breedste en meer concurrerende in de markt van hoge kwaliteit sleeves.

Door de jaren heen heeft Nilpeter uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd over het produceren van Sleeves. Wij zijn toegewijd in het leveren van optimale advisering over sleeve technologie naar onze klanten, dit is waarom wij nauw samenwerken met ons netwerk van partners in de hard- en software in de complete supply chain.


Sidebar nav header:
Oplossingen
Contact
Sales:

Nilpeter A/S

Sales Department
Elmedalsvej 20-22

Slagelse, DK-4200

DenmarkGlobal Sales Manager:
Mr. Jesper Jørgensen
Cell: +45 40 52 49 90
E-mail· jj@nilpeter.com


Title:
Oplossingen

  NILPETER BV

  Eenspan 8L

  3897 AL Zeewolde

  Nederland

  Telefoon: +31 36 523 43 11

  Fax: +31 36 522 02 17

  Email: nilpeter@nilpeter.nl

  Nilpeter_website_2017_LinkedIn
  Nilpeter_website_2017_Twitter
  Nilpeter_website_2017_YouTube
  Nilpeter_website_2017_Instagram
  Nilpeter_website_2017_RSS

  Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved