nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Images:
Name:

Voeding & Dranken

Description:

Voedings- en drankenetiketten, het grootste segment in de etikettenmarkt, worden geproduceerd in grote volumes voor de retail industrie. Deze industrie dekt een groot assortiment zoals frisdranken, noten, snoep, vlees, pluimvee, vis en schaaldieren, dressings, soepen, gebakjes, melkproducten, en de lijst gaat door…

 

Behoefte aan product optimalisatie
Hoewel de variaties in online marketing kanalen een steeds groter deel in ons leven innemen, zien wij een frequentere transformatie van product beelden. Deze trend verklaard de verschuiving in de waardeketen naar een kleinere voorraad en, in het licht van de ontwikkeling, de converters productie moet LEAN zijn om winstgevend te blijven, ook binnen de etikettering van voedsel en dranken.Bereid uzelf voor op deze uitdaging voor een individuele Nilpeter LEAN cursus in productie optimalisatie te volgen. U kunt uw productietijd aanzienlijk verlagen met verbazend weinig moeite. Door de jaren heen, hebben wij veel kennis opgebouwd over het LEAN concept. Wij bieden u de juiste informatie en leidraden over LEAN in de productie van etiketten. Lees er hier meer over.


Promotionele Etiketten
Een andere trend welke wij zien binnen de voedsel en dranken industrie is het stijgende aantal van promotionele etiketten. Deze etiketten zijn er voor om meer aandacht en loyaliteit te genereren door inhoud toe te voegen, vooral in de vorm van recepten, spelletjes of vouchers. Om zulke etiketten te kunnen produceren, bieden wij de Nilpeter Cross-Over unit, welke perfect is voor het produceren van meerlaags etiketten. Het maakt de productie van coupons mogelijk in diverse uitvoeringen en mogelijkheden. Met deze unit heeft u de mogelijkheid voor het combineren van inlijn voor- en achterzijde bedrukking van zelfklevende materialen naar coupons.


Offset wint markt
Grote retailers, zoals de prijsvechter Lidl, beginnen met het uitbreiden van eigen merk labels met premium labels. Lidl heeft strenge eisen aan het uiterlijk van de etiketten om de algemene offset gedrukte verpakkingen te evenaren. De etiketten moeten gedrukt worden op offset voor optimale kwaliteit.


Sterkere focus op voedselveiligheid
Over de gehele wereld, worden de eisen ten aanzien van verpakte voedingsmiddelen steeds strenger om besmetting te voorkomen. Wij volgen de juridische ontwikkelingen op de voet om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren.


Your Challenge is Our Commitment
De Nilpeter persen zijn ontworpen om te uitdagingen van de etiketten producent aan te gaan in termen van flexibiliteit van gebruik van de persen en potentieel combineren van diverse druktechnieken om de beste service voor de beste prijs te kunnen bieden. U kunt waarde toevoegen aan uw etiketten met koud-folie, laminering, unieke nummering en veel meer.

Afhankelijk van uw aantallen en eisen, kunt u kiezen voor Nilpeters digitale antwoord PANORAMA, Flexo FA-lijn, Flexo FB-lijn of offset MO-lijn.

Lees ook de oplossingen voor Wijn & Dranken


Sidebar nav header:
Oplossingen
Contact
Sales:

Nilpeter A/S

Sales Department
Elmedalsvej 20-22

Slagelse, DK-4200

DenmarkGlobal Sales Manager:
Mr. Jesper Jørgensen
Cell: +45 40 52 49 90
E-mail· jj@nilpeter.com


Title:
Oplossingen

  NILPETER BV

  Eenspan 8L

  3897 AL Zeewolde

  Nederland

  Telefoon: +31 36 523 43 11

  Fax: +31 36 522 02 17

  Email: nilpeter@nilpeter.nl

  Nilpeter_website_2017_LinkedIn
  Nilpeter_website_2017_Twitter
  Nilpeter_website_2017_YouTube
  Nilpeter_website_2017_Instagram
  Nilpeter_website_2017_RSS

  Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved