nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png

A Strong Perspective

Nil_peter_Eriksen_nilpeter_YC_OC

Peter Eriksen, COO, Nilpeter A/S: 

NEXT – Your Challenge is Our Commitment

“Als een wereldwijde smalle-baan drukpers bouwer, is Nilpeter gecommiteerd aan het toevoegen van waarde aan de handel van de klanten door innovatieve oplossingen te bieden. Wij realiseren ons dat de drukkers van vandaag geconfronteerd worden met sterke concurrentie – het is daarom dat Nilpeter’s NEXT concept onze inzet op scherp zet om nieuwe oplossingen te ontwikkelen welke de positie van onze klanten op het gebied van productie kunnen optimaliseren en nieuwe deuren te openen in nieuwe markten.

Wij hebben ons gecommiteerd aan het ontwikkelen van deze intelligente druk oplossingen en te voorzien in lange-termijn concurrentie voordeel en onze klanten mee te nemen naar de NEXT level.

Onze Technology Centers helpen ons om deze visie tot leven te brengen. Door innovatie te demonstreren en technologien uit te breiden om uitdagingen te overwinnen, worden wij een aantrekkelijke en strategische partner.“Lars Eriksen, President & CEO, Nilpeter A/S: 

Nilpeter Focust op Technologie en innovatie

“De etiketten industrie is continue aan het veranderen – toch is Nilpeter een belangrijke leverancier van de industrie gebleven van smalle-baan drukmachines; al bijna 100 jaar. Ons succes rust op onze mogelijkheid om waarde toevoegende technologien te ontwikkelen en te produceren door het werk van onze klanten te begrijpen – en hun behoeften.

In onze state-of-the-art productie faciliteiten produceren wij machines welke intelligent zijn. In het ontwikkel en design stadium, streven wij ernaar om te kunnen verzekeren dat onze producten intuitief en flexibel zijn. Op hetzelfde moment, moeten deze tegemoet komen in de wensen en behoeften van onze klanten, welke worden gedreven door verschillende dynamieken in een wereldwijde setting.

Aan het einde van de dag, levert Nilpeter de hoogste kwaliteit en zijn onze machines van de beste waarde.”Jakob Landberg, Sales & Marketing Director, Nilpeter A/S: 

Partnerschappen zijn de basis

“Sterke partnerschappen zijn essentieel voor Nilpeter. Wij stellen ons op als een natuurlijk focus punt voor partners in de industrie, laat het zijn in het leveren van inkten, materialen, kleefmiddelen, folies, gereedschappen of andere vitale benodigdheden. Onze vaste leveranciers staan open voor dialoog met R&D, omdat het alleen met zulke partnerschappen mogelijk is om te kunnen blijven voorzien in de nieuwste technologie. Door de krachten te bundelen en de sterktes te combineren, boeken wij ongeslagen technolgische en innovatieve resultaten.”

Nilpeter is “...your printing partner” – Wereldwijd en lokaal

“Wij ervaren een snelle globalisering gecombineerd met een sterke behoefte aan lokale ondersteuning. Meer en meer wereldwijde klanten zoeken naar een wereldwijde leveranciers om aan hun wensen te voldoen.

Wij hebben deze uitdaging gewonnen door een sterk wereldwijd netwerk op te bouwen met kennis van de lokale markten. Wanneer Nilpeter zich vestigt in een nieuw land, focussen wij op het behouden van lokale ervaring, kennis en know-how om een lokaal service en ondersteuningspunt op te zetten.

Met productie faciliteiten in Europa, Azie en USA, en dochterondernemen, kantoren en agenten in 65 landen, is Nilpeter een werkelijk wereldwijde speler, wie complete en op maat gemaakte oplossingen biedt aan onze klanten - snel.”NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved