nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
nilpeter-default-header.jpg

Over Nilpeter BV

Missie:

"Door het aanbieden van een compleet pakket machines en toebehoren voor de etiketten- en verpakkingsindustrie een vast en betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor de klant voor oplossingen, advies en service."

Visie:

"Nilpeter BV streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn op het gebied van kwalitatieve oplossingen, advisering en service. Door de combinatie van jarenlange ervaring, marktkennis en langdurige relaties een totaalpakket bieden voor de gehele etiketten- en verpakkingsindustrie."

Wie wij zijn:

Naast de drukpersen van Nilpeter bieden wij een compleet pakket aan machines en randapparatuur voor de etiketten- en verpakkingsindustrie. Hierbij kiezen wij er bewust voor om samen te werken met vooraanstaande merken welke staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. In de samenwerking met onze leveranciers streven wij naar langdurige relaties en nauwe samenwerkingen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Niet alleen in het aankooptraject, maar ook daarna in advisering, ondersteuning en service. Maar met wie heeft u te maken?

Bert van Kooy

Al sinds 1988 vertegenwoordigt hij Nilpeter binnen de Benelux, begonnen onder Van Zalinge BV en sinds 2007 als eigenaar van Nilpeter BV. Naast Nilpeter heeft hij in de afgelopen jaren een mooi pakket aan machines en randapparatuur opgebouwd van kwalitatief hoogwaardige merken als PRATI en Grafisk Maskinfabrik. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis opgebouwd over de diverse machines en de markt. Deze kennis en ervaring deelt hij graag, zijn uitdaging vindt hij in het vinden van de juiste oplossing voor uw productie. 

Jack de Beer

Het aanspreekpunt op kantoor. Al sinds 1993 is hij actief binnen de etiketten- en verpakkingsmarkt, eerst onder Van Zalinge BV en sinds 2007 bij Nilpeter BV. Vanuit ons kantoor zorgt hij voor de afhandeling van orders, service afspraken en is hij de schakel tussen klant en leverancier bij technische ondersteuning. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de administratie en facturatie. Voor velen een bekende stem aan de telefoon!
NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved