nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search
nilpeter-logo-2013.png
Nilpeter_News_room.jpg
Parkland Kernsnijders
De kernsnijders van Parkland zijn gemaakt voor intensief gebruik en een perfecte afwerking. Van het manueel snijden van kernen tot een vol-automatische machine met kernlader; alles is mogelijk. 
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:
5009-001-1805185036-028-180518TC40 Series R Auto Core Cutter

Door de strakke en perfecte snede zijn de kernen ideaal voor gebruik in automatische kernladers, maar voldoen hiermee ook aan de steeds strengere eisen van de eindgebruikers. Door de goed uitgedachte techniek is het mogelijk om kleine kernen met een diameter vanaf 12mm tot aan grote kernen met een diameter van 304mm en alles wat daar tussen ligt te snijden. Ook de invoerlengtes kunnen van 200mm tot aan 3000mm variëren. 


Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde software in de machines is er de flexibiliteit om in te spelen op de vragen vanuit de markt en kan er snel en efficiënt service verleend worden. 


Heeft u interesse in het verder automatiseren van uw productie en zelf de kwaliteit van gesneden kernen in beheer te hebben? Neem contact met ons op of kijk op de website van Parkland


Nikka M1 Camerainspectie
Met de komst van het model M1 biedt Nikka een instapmodel camera inspectie, ideaal als vervanging van de vele sensoren, stroboscopen en andere apparaten op drukpersen en snijmachines. 
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:

Standaard is de M1 uitgerust met de volgende functies:

  • Missende label detectie
  • Detecteren van achtergebleven matrix
  • Tellen en meten van etiketten
  • Lasnaad detectie

Daarnaast kan de M1 worden uitgebreid met het + pakket, met deze aanvullende functies:

  • Vlag detectie
  • Basic print inspectie; missende kleuren, sterke kleurafwijkingen, grote strepen op het drukwerk etc.

De Nikka M1 is leverbaar in de baanbreedtes 330 en 440 en kan inspecteren tot een snelheid van 200 mtr/min. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en heeft een uitstekende prijs/productiviteit verhouding. 

Door het compacte model is de M1 op vrijwel alle machines te plaatsen, door gebruik te maken van een extra frame of adapter. Nikka heeft goede relaties met diverse machine leveranciers en veel ervaring in het integreren van inspectie systemen.

Heeft u interesse of bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over! 

Teknek Baanreinigers
Na een zeer positief bezoek aan Teknek in Renfrewshire, nabij Glasgow in Schotland, zijn wij officieel dealer geworden van Teknek baanreinigers voor de Benelux. 
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:

Teknek is zeker geen onbekende naam in de markt. Vele drukkers hebben de voordelen van een goede baanreiniging al ontdekt en zien het verschil! Elke drukkerij heeft te maken met stof, vuil wat vanaf de pallet meekomt, etc. Dit heeft allemaal invloed op de kwaliteit van uw eindproduct. 

Mede daarom is het belangrijk om uw baanreiniger in optimale conditie te houden, dit kan door deze regelmatig te reinigen. Met de speciale reinigingskit kost dit weinig tijd en heeft u optimaal resultaat! Vraag ons naar de mogelijkheden, wij komen graag bij u langs om te laten zien hoe u dit het beste kunt doen. 


En wanneer is het optimale moment om de vervuilde sheet te verwijderen? Dit kan verschillen per job, materiaal en leverancier, maar dat het moet gebeuren is een feit. Graag adviseren wij u hierin, om zo optimaal gebruik te kunnen blijven maken van uw baanreiniger. En dankzij de volledig gesneden sheets zijn deze gemakkelijk te verwijderen. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kleefrollen of heeft u behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag!


Heeft u nog geen baanreiniger, maar bent u wel benieuwd wat dit voor uw productie kan betekenen? De Teknek baanreinigers kunnen op vrijwel alle nieuwe en bestaande machines geplaatst worden. Of misschien heeft u op andere locaties in de productie een probleem met reiniging; Teknek is meer dan alleen baanreinigers en biedt ook vele andere oplossingen als handrollers, plaatreinigers etc. 

NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved