nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search
nilpeter-logo-2013.png
Nilpeter_News_room.jpg
Nikka M1 Camerainspectie
Met de komst van het model M1 biedt Nikka een instapmodel camera inspectie, ideaal als vervanging van de vele sensoren, stroboscopen en andere apparaten op drukpersen en snijmachines. 
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:

Standaard is de M1 uitgerust met de volgende functies:

  • Missende label detectie
  • Detecteren van achtergebleven matrix
  • Tellen en meten van etiketten
  • Lasnaad detectie

Daarnaast kan de M1 worden uitgebreid met het + pakket, met deze aanvullende functies:

  • Vlag detectie
  • Basic print inspectie; missende kleuren, sterke kleurafwijkingen, grote strepen op het drukwerk etc.

De Nikka M1 is leverbaar in de baanbreedtes 330 en 440 en kan inspecteren tot een snelheid van 200 mtr/min. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en heeft een uitstekende prijs/productiviteit verhouding. 

Door het compacte model is de M1 op vrijwel alle machines te plaatsen, door gebruik te maken van een extra frame of adapter. Nikka heeft goede relaties met diverse machine leveranciers en veel ervaring in het integreren van inspectie systemen.

Heeft u interesse of bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over! 

Matho Slijpservice
Om uw Matho systeem goed te laten blijven werken is het belangrijk om de cutters op tijd te laten slijpen. Matho heeft hier een speciale service voor, zodat u niet stil hoeft te staan.
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:

Het is niet alleen belangrijk om uw cutters op tijd te laten slijpen, maar ook de manier waarop deze worden geslepen is van belang. Vaak gaat het om zelfklevend of andersoortig speciaal materiaal; de cutters van Matho zijn hier speciaal voor ontworpen. Bij Matho hebben ze de kennis en ervaring in huis om uw cutters op de juiste manier te slijpen en zo uw systeem in optimale conditie te houden. Maar ook voor garantie is het belangrijk om dit op een juiste manier uit te laten voeren. 

Omdat wij begrijpen dat u niet zomaar zonder uw afzuig- en versnipperinstallatie kunt, biedt Matho een speciale service. Hierbij krijgt u een "leen-" cutter voor de tijd dat uw eigen cutter wordt geslepen. Zo hoeft u deze alleen om te wisselen en kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw systeem. En niet alleen wordt u cutter geslepen, maar worden ook de lagers vernieuwd, de messen juist afgesteld en wordt alles getest met verschillende materialen voordat de cutter retour wordt gestuurd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw systeem probleemloos verder zal draaien.  

Wilt u gebruik maken van deze service of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

GM - DC330-mini en DC330/500
De Ideale machines voor het nabewerken van uw digitale en conventionele etiketten. Flexibel inzetbaar, compact en zeer compleet!
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:

Met de DC330-mini, DC500-mini, DC330 en DC500 biedt Grafisk Maskinfabrik de ideale machines voor het nabewerken van uw digitale- en conventioneel gedrukte etiketten. Zowel in- als off-lijn te plaatsen en voor vele toepassingen in te zetten.


DC330-mini en DC500-mini

Bent u op zoek naar een compacte machine voor het nabewerken van uw digitale etiketten? Dan is de DC330-mini of de DC500-mini de ideale oplossing! Met een afmeting van slechts 2x1 meter past hij overal. Hij biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte afwerking; UV-Flexo, vol- en semi-rotatief stansen, snijden en opwikkelen. Uiteraard allemaal in register en zowel in- als off-lijn te plaatsen.


DC330 en DC500

De grote broer van de DC-mini. Deze zeer complete lijn biedt u alle mogelijkheden voor het in register nabewerken van zowel uw digitale- als conventioneel gedrukte etiketten. Standaard is de machine voorzien van afwikkelunit, UV-flexo unit, lamineer/koud folie, semi- en volrotatief stanswerk, lengte snijwerk en opwikkelunit. Tevens kan de machine worden voorzien van vele opties; vellensnijder, zeefdruk, semi-rotatie hot-foil, semi-rotatie präging, extra vernis-station, de- en relamineer etc. Ook deze machine is zowel in- als off-lijn te plaatsen. 


Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden!


Teknek Baanreinigers
Na een zeer positief bezoek aan Teknek in Renfrewshire, nabij Glasgow in Schotland, zijn wij officieel dealer geworden van Teknek baanreinigers voor de Benelux. 
nilpeter-expand
nilpeter-collapsed
Image collection:

Teknek is zeker geen onbekende naam in de markt. Vele drukkers hebben de voordelen van een goede baanreiniging al ontdekt en zien het verschil! Elke drukkerij heeft te maken met stof, vuil wat vanaf de pallet meekomt, etc. Dit heeft allemaal invloed op de kwaliteit van uw eindproduct. 

Mede daarom is het belangrijk om uw baanreiniger in optimale conditie te houden, dit kan door deze regelmatig te reinigen. Met de speciale reinigingskit kost dit weinig tijd en heeft u optimaal resultaat! Vraag ons naar de mogelijkheden, wij komen graag bij u langs om te laten zien hoe u dit het beste kunt doen. 


En wanneer is het optimale moment om de vervuilde sheet te verwijderen? Dit kan verschillen per job, materiaal en leverancier, maar dat het moet gebeuren is een feit. Graag adviseren wij u hierin, om zo optimaal gebruik te kunnen blijven maken van uw baanreiniger. En dankzij de volledig gesneden sheets zijn deze gemakkelijk te verwijderen. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kleefrollen of heeft u behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag!


Heeft u nog geen baanreiniger, maar bent u wel benieuwd wat dit voor uw productie kan betekenen? De Teknek baanreinigers kunnen op vrijwel alle nieuwe en bestaande machines geplaatst worden. Of misschien heeft u op andere locaties in de productie een probleem met reiniging; Teknek is meer dan alleen baanreinigers en biedt ook vele andere oplossingen als handrollers, plaatreinigers etc. 

NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved