nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Challenge-of-short-runs_no_next.gif

De Uitdaging van Korte Runs

De korte runs in de etiketten druk zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Deze focus is de grootste drijfveer geweest in technologische innovatie en ontwikkeling in het afgelopen decennium.

Sinds de late jaren 90, biedt Nilpeter korte run oplossingen om concurrerend te blijven. Onze laatste digitale introductie is de PANORAMA, welke zowel als stand-alone UV-Inktjet functioneert als combinatie met conventionele converting en inline drukken.

De korte runs verhogen de vraag naar snelle en effectieve job wisselingen. Wat op het eerste gezicht kleine veranderingen lijken in kallibratie, organisatie en workflow structurering, kunnen én drukker de mogelijkheid te geven de setup tijd te verminderen met wel 75%.         

De innovatieve Oplossingen

Ons conventionele product programma van Flexo en Offset machines: FB-lijn, FA-lijn en MO-lijn hebben grondige innovatieve veranderingen ondergaan met de focus op het verkorten van setup tijden en verminderen van afval. Deze innovatieve oplossingen voor slimme machines zullen de tijd tussen processen verminderen en downtime voor het starten verminderen. Nilpeters Quick-Change druk tooling, register systemen, quick-change die systemen, drop-in printing en converting technologien zijn allemaal ontworpen met dit doel voor ogen. Nilpeters LEAN trolleys voor handling van tools zijn ontworpen als link tussen processen van de machine en volledig gebruik van alle afval-verminderende functionaliteiten op de machine.

Wees LEAN

Hoe belangrijk de machines en andere hulpmiddelen ook zijn in het LEAN maken van de productie, de organisatie er omheen is onontbeerlijk. Het personeel is van curciaal belang. Nilpeter blinkt uit in het trainen en motiveren van uw personeel. Een bezoek aan ons Technolopgy Center zullen u dichterbij onze PITSTOP filosofie brengen. 

NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved