nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Choosing_the_right_technology_1.jpg

Kiezen van de Juiste Technologie

In de huidige etiketten- en verpakkingsmarkt met snelle technologische ontwikkelingen en een hang naar specialisatie, worden etiketten drukkers geconfronteerd met toonaangevende, markt-gedreven en innovatieve eind gebruikers welke, in een constant groeiend aantal situaties, etiketten of verpakkingen vragen in aantallen, kwaliteiten en opbouwen waarin de drukker een uitdaging vindt.

Nilpeter identificeert de juiste oplossingen voor drukkers welke worden geconfronteerd met de uitdaging van groeiende eisen van de klant, welke het onmogelijk ofwel moeilijk maken om deze te draaien op de huidige middelen en nog steeds competitatief en winstgevend te zijn, Moet de drukker investeren in aanpassingen? Moet hij investeren in een waarde-toevoegende unit? LEAN principes invoeren? Of moet hij investeren in een nieuwe machine met nieuwe inline oplossingen? Geen enkele situatie is hetzelfde.

… Your Printing Partner

Nilpeter produceert 120-140 machines elk jaar, allen custom-made om aan de eisen en wensen van de klant te voldoen. We beheerse flexo, UV-flexo, offset, screen printing, gravure, digitale UV-Inkjet en diverser waarde-toevoegende converting technologiën. Met duizend man-uren aan gecombineerde ervaring in smalle-baan oplossingen, applicatie technologie, proces management, LEAN management en nauwe banden met vooraanstaande OEM-leveranciers, blijft Nilpeter betrokken en toegewijd om onze competencies beschikbaar te stellen voor onze klanten. Op het gebied van substraten, inkten en lamineer is de markt zeer dynamisch. Nilpeter monitort de markt en is een actieve partner voor alle spelers op de markt.

Vinden van de Juiste Oplossing

Op elk moment staan on ze Technology Centers paraat om nieuwe ontwikkelingen en ideeen te testen als team met onze klanten. Ons doel is het vinden van de juiste techniek voor elk probleem voor een toekomstgerichte en innovatieve oplossing, welke flexibel, efficient, winstgevend en daarmee concurrerend is.

Geconfronteerd met een uitdaging? Neem contact met ons op en laat ons helpen met het vinden van UW oplossing. 

Your Challenge is Our Commitment.

NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved