nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Images:
Name:

Meerlaags

Description:

Een label kan zoveel meer zijn dan gewoon een etiket met bedrukking op 1 zijde. Al vele jaren worden er innovatieve oplossingen bedacht en ontwikkeld voor het toevoegen van informatie op labels. 

De vraag naar oplossingen voor meerlaags etiketten heeft de afgelopen 10 jaar een gigantische groei doorgemaakt. Deze groei is gedreven door sterke concurrentie, media en marketing, regelgeving en natuurlijk de innovaties binnen de wereldwijde label druk industrie.
 
De vraag naar toegevoegde informatie bestaat uit diverse segmenten. Om een aantal belangrijke te noemen; promotionele etiketten, pharmaceutische- en petrol-chemische etiketten, veiligheidslabels, labels welke speloplossingen bevatten en labels welke inlijn zijn geproduceerd met speciale innovatieve toevoegingen voor de persoonlijke verzorgingsmarkt.

 Labels met meerdere lagen informatie kunnen op 5 manieren worden gemaakt:

Multi-web
De opbouw van het etiket is gebaseerd op meerdere baan invoeren met inlijn drukwerk op alle lagen. Het is gebaseerd op inlijn drukken en lamineren van de diverse banen.

Cross-over oplossing
Een klassieke cross-over oplossing waar een basisbaan wordt gesneden en over elkaar gelegd om een meerlaags etiket te maken tot wel 6 zijdes.

Multiple-page-booklet
Inline meerbaans oplossing met vouw-toren voor multiple-page-booklet constructies.

Booklet invoer/aanbrenging
Inlijn drukken en invoer oplossing met gespecialiseerde booklet unit.

Gevarieerde oplossingen
Inline meerbaans oplossing waar verschillende materialen worden opgebouwd in het proces met inline aanbrengen van lijm en diverse materialen.

Nilpeter heeft vele jaren ervaringen in bovengenoemde en andere meerlaags oplossingen. Door verschillende druktechnieken te combineren met de waarde toevoegende applicaties, kunnen we oplossingen bieden met standaard apparatuur en individueel ontworpen oplossingen naar de eisen van de eindgebruiker. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd in oplossingen en kennis van meerlaags etiketten.

De sleutel tot onze succesvolle oplossingen ligt in de combinatie van innovatief denken, project management en intensieve samenwerking met onze klanten en OEM leveranciers om tegemoet te komen aan de exacte wensen en eisen van de klant en de optimale oplossing te bieden in elke uitdaging.

Het baanspannings systeem en het geavanceerde register sturing systeem bieden ons de mogelijkheid om de uitdagingen die komen kijken bij het samenvoegen van verschillende materialen met specifieke karakteristieke eigenschappen te beheersen, onderwijl er een constante baanspanning en perfect register kan worden behouden. 


Sidebar nav header:
Oplossingen
Contact
Sales:

Nilpeter A/S

Sales Department
Elmedalsvej 20-22

Slagelse, DK-4200

DenmarkGlobal Sales Manager:
Mr. Jesper Jørgensen
Cell: +45 40 52 49 90
E-mail· jj@nilpeter.com


Title:
Oplossingen

  NILPETER BV

  Eenspan 8L

  3897 AL Zeewolde

  Nederland

  Telefoon: +31 36 523 43 11

  Fax: +31 36 522 02 17

  Email: nilpeter@nilpeter.nl

  Nilpeter_website_2017_LinkedIn
  Nilpeter_website_2017_Twitter
  Nilpeter_website_2017_YouTube
  Nilpeter_website_2017_Instagram
  Nilpeter_website_2017_RSS

  Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved