nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Images:
Name:

Postzegels

Description:

Unieke Oplossing maakt overstap naar zelfklevende postzegels mogelijk

Met een MO-lijn, kunnen postservices wereldwijd genieten van de vele mogelijkheden van reproductie van designs welke combinatie drukken te bieden heeft en hebben zij de vrijheid om te kiezen tussen de vele hoge-kwaliteit druk technieken zoals offset, flex  zeefdruk en gravure. Daarbij kunnen velen decoratieve en veiligheidsopties worden aangebracht, in-lijn en kosten-efficient.

De Nilpeter MO-lijn van de persen kan zowel zelfklevende als traditionele postzegels drukken. Het unieke flexibele design van de MO pers biedt niet alleen de mogelijkheid voor gegomde postzegels, maar de pers biedt ook de mogelijkheid voor het intaglio proces voor zowel zelfklevende als traditionele postzegels.

Daarbij biedt de pers met zijn veelzijdige configuratie een veel grotere varieteit in typen materiaal. Terwijl traditionele machines vrijwel alleen drukken op mono-web papier, verwerkt de MO-lijn ook zonder problemen synthetische materialen, wat op zijn beurt veel ruimte geeft in het ontwerpen van nieuwe designs. Bijvoorbeeld maakt de Finnish Postal Service nu een postzegel op transparante film, met een transparant "raam" in het midden.

Om postzegels-verzamelaars wereldwijd te voorzien, hebben een aantal producenten van zelfklevende materialen een 3-laags specialiteit-product ontwikkeld. Deze heeft 2 liners - een zelfklevende om zonder te likken de postzegel op te plakken en een natlijm laag op welke de postzegel zelf is bevestigd, waarmee "schaarste-waarde" wordt gecreeerd.

Met de Nilpeter Mo-lijn heeft de exclusieve niche markt van de postzegels en bankbiljet drukkers er een extra keuze bij, met dit nieuwe, veelzijdige alternatief.


Sidebar nav header:
Oplossingen
Contact
Sales:

Nilpeter A/S

Sales Department
Elmedalsvej 20-22

Slagelse, DK-4200

DenmarkGlobal Sales Manager:
Mr. Jesper Jørgensen
Cell: +45 40 52 49 90
E-mail· jj@nilpeter.com


Title:
Oplossingen

  NILPETER BV

  Eenspan 8L

  3897 AL Zeewolde

  Nederland

  Telefoon: +31 36 523 43 11

  Fax: +31 36 522 02 17

  Email: nilpeter@nilpeter.nl

  Nilpeter_website_2017_LinkedIn
  Nilpeter_website_2017_Twitter
  Nilpeter_website_2017_YouTube
  Nilpeter_website_2017_Instagram
  Nilpeter_website_2017_RSS

  Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved