nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Images:
Name:

Schoonheid & Gezondheid

Description:

Terug in de beginjaren 80, begon de schoonheids- en gezondheidsmarkt veranderingen aan te brengen in de product designs. Hoge kwaliteit merken als L’Oreal waren zeer visueel aanwezig met hun etiketten ontwerp en hadden een vraag gecreerd naar combinatie drukwerk, boekdruk, rotatief zeefdruk en rotatief hot-foil.

 

Combinatie druk
Nu, 30 jaar later, is boekdruk vervangen door offset, UV-Flexo en digitale druk technieken. Combinatie drukwerk, met sterke, heldere kleuren, volvlakken en folie in zilver en goud, blijven de geprefereerde methoden om de aandacht van de consument te trekken. Vandaag de dag zijn de productiemethoden verder ontwikkeld met effectief gebruik van diepdruk en vergelijkbare technieken in combinatie met reverse drukken om metallic effecten te bereiken en een foil- effect te krijgen zonder het gebruik van duur hot-foil materiaal.


Multi-Materialen
Zodra de ontwikkeling van het ontwerp het vereist, en de prijs van het basis materiaal stijgt, is er een groeiende vraag naar Multi-materiaal drukpersen, welke extreem dunne materialen kan verwerken. De FA-lijn van Nilpeter en de MO-lijn zijn ideaal voor zowel simpele als extreem complexe etiketten gedrukt moeten worden. Deze kunnen materialen aan vanaf 12 my.


Korte en lange runs
Onze platform gebaseerde ontwerpen zijn zeer open. Dit geeft de makers van de etiketten vele mogelijkheden voor innovatieve designs binnen de huidige trend van extreem korte product life cycles – voor een groot deel gedreven door de electronische media. De Nilpeter persen zijn ontworpen voor korte runs en zijn daardoor perfect geschikt voor zowel korte als lange runs. De persen voor lange runs zijn uitgerust met non-stop productie opties, zoals afval wegtrek systemen, inlijn folie en lamineerunits.

Inlijn Oplossingen
Om de schoonheid & gezondheid tot dienst te zijn, door te drukken op steeds vernieuwende types van plastic lamineer, focussen wij op inlijn oplossingen om de individuele merk eigenaar de vrijheid in ontwerp en ontwikkeling te bieden en hun eigen lamineer constructie te ontwikkelen.

Nilpeter is trots om een veel gekozen partner te zijn bij de premium gezondheid & schoonheid producenten.


Sidebar nav header:
Oplossingen
Contact
Sales:

Nilpeter A/S

Sales Department
Elmedalsvej 20-22

Slagelse, DK-4200

DenmarkGlobal Sales Manager:
Mr. Jesper Jørgensen
Cell: +45 40 52 49 90
E-mail· jj@nilpeter.com


Title:
Oplossingen

  NILPETER BV

  Eenspan 8L

  3897 AL Zeewolde

  Nederland

  Telefoon: +31 36 523 43 11

  Fax: +31 36 522 02 17

  Email: nilpeter@nilpeter.nl

  Nilpeter_website_2017_LinkedIn
  Nilpeter_website_2017_Twitter
  Nilpeter_website_2017_YouTube
  Nilpeter_website_2017_Instagram
  Nilpeter_website_2017_RSS

  Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved