nilpeter-logo-mobile.png
nilpeter-mobile-icon-navigation.png
download-icon
Search

Sitemap  

nilpeter-logo-2013.png
Nilpeter_Technology_centers_2.jpg

Technologie Centra

Nilpeter’s state-of-the-art Technologie Centra in Denemarken en de VS zijn een perfecte showroom en werkruimte voor baanbrekende idea en innovaties. Een plek waar ideeen, voorsprong in techniek en de voordelen welke zij bieden, worden gepresenteerd in een georganiseerde, end-user vriendelijke omgeving - en waar u aan de knoppen zit en hands-on ervaring kunt opdoen.

De Technologie Centra bieden een grote ruimte voor het werken met de persen, een uitgebreide prepress ruimte, klanten lounge, en training- en vergaderruimtes - in totaal meer dan 750 vierkante meters geavanceerde ruimte.

DEMONSTRATIES

Het team van de Technologie Centra geven demonstraties aan een grote varieteit aan bezoekers vanuit de hele wereld. U heeft toegang tot een assortiment van ready-to-print opdrachten om het volledig potentieel van onze machines te zien, maar wij zijn ook graag bereid om elke gewenste opdracht voor u voor te bereiden.

Momenteel te zien in Slagelse, Denemarken: De MO-4 uitgerust met de FP-4, de FA-4* met de QC-Die, en een assortiment aan OEM-producten.

Momenteel te zien in Cincinnati, Ohio: De FB-3300S, de FA-4*, en de FB-3.

DRUKKEN

U kunt druk demonstraties verwachten met zowel standaard als uw eigen specifieke opdrachten. Het is aan u. Uw keuze in druktechnieken is eindeloos:

 • Flexo
 • Offset
 • Digitaal
 • Zeefdruk
 • Hot foil
 • Cold foil
 • Embossing

… En een aantal toevoegende producten voor diverse toepassingen, zoals keerkruis, de- en relamineren etc.

OPTIMALISEREN

Samen met de machines bieden wij u een complete LEAN productie setup. En door te voorzien in een breed assortiment in test runs, stop runs en unieke geintegreerde applicaties in een werkelijke omgeving, laten de Technologie Centra hoe individuele of gecombineerde technieken concrete problemen kunnen oplossen op nieuwe en economische wijze.

Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan over LEAN concepten. Wij voorzien u graag van informatie en begeleiding in het drukken van etiketten:

 • 5S
 • SMED
 • Kaizen
 • Hoe op te starten/succesvolle implementatie
 • Een LEAN pakket: Trolleys en tooling voor snelle wissels en goede organisatie in de drukvoorbereiding
 • Machines voor efficiente etiketten productie (Diverse reinigings apparatuur, automatische plate mounters etc.)

TESTEN

Een groot deel van de etikettendrukkers hebben de uitdaging van het vinden van de juiste combinatie van materiaal, inkt, print platen, tape, anilin etc. In onze technology Centra zien wij het niet alleen als onze taak om onze klanten te helpen in het optimaliseren van de productie met LEAN tools en methodes, maar ook om de hoogste kwaliteit te halen tegen de laagste kosten en inspanning. Daarom werken wij er continue aan om bovengenoemde punten te testen.

BEWIJZEN

Het definieren van de hoogst haalbare kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten en inspanning vereist een juiste setup. Nilpeter heeft een overeenkomst met x-Rite Pantone, wie wereldleider is in het leveren van test apparatuur in de grafische industrie. Het doel is om de subjectieve mening van de drukker of beoordelaar eruit te halen en het leveren van kleur matches zo precies als ons register systeem op de machines.


NILPETER BV

Eenspan 8L

3897 AL Zeewolde

Nederland

Telefoon: +31 36 523 43 11

Fax: +31 36 522 02 17

Email: nilpeter@nilpeter.nl

Nilpeter_website_2017_LinkedIn
Nilpeter_website_2017_Twitter
Nilpeter_website_2017_YouTube
Nilpeter_website_2017_Instagram
Nilpeter_website_2017_RSS

Copyright © 2017 Nilpeter A/S All right reserved